Garancia

HEADER RB-logo (id 10)

Minőség
Profizmus

HEADER RB logo (MOBIL) (id 25)

Felelősségvállalás és Garancia

A 100%-os garancia és felelősségvállalás egy komoly vállalás, amit mi ingyenesen biztosítunk minden partnerünknek, akik teljes üzemeltetéssel bíznak meg bennünket!

Ez azt jelenti, hogy az általunk üzemeltetett ruhatárból, a saját hibánkból bekövetkezett kabát vagy ruha eltűnésekért, összecserélésekért, stb., teljes felelősséget vállalunk, kabátonként 50.000.- Ft értékig. A felelősségvállalás csak a kabátokra és ruhadarabokra értendő, az abban hagyott értéktárgyakra, dokumentumokra és egyéb tárgyakra nem.

A legjobbak is hibázhatnak néha, így ha erre kerülne sor, a sértetteknek jegyzőkönyvet kell felvetetniük a főruhatárossal, aki felveszi a panaszt, majd a rendezvény után felveszi a kapcsolatot a sértettekkel. A legtöbb esetben a rendezvény után, záráskor előkerül az elveszett kabát, de ha mégsem így történne, akkor a sértett a kabát vételárát számlával kell igazolja, amit legfeljebb a fent említett összeg keretéig, kártérítésként, 3 munkanapon belül kifizetünk.

Kivételek

Vannak olyan szituációk, amelyek bekövetkezése esetén fel vagyunk mentve a felelősségvállalás alól, ezek a következők:

  • A ruhatár üzemi terület, így ha illetéktelenek behatolnak és eltulajdonítanak kabátokat, ruhadarabokat, vagy azokból értéktárgyakat, azért nem vagyunk felelősek. Az üzemi terület biztonságának biztosítása minden esetben, teljeskörűen, a megbízó, azaz a te feladatod. Munkatársaink nagyon kemények, de nem karatésok, úgyhogy erre neked kell kiemelt figyelmet fordítanod.
  • Ha a vendég elhagyja a bilétát és azzal egy illetéktelen kiveszi a kabátját, úgy nem terhel bennünket felelősség. A biléta olyan, mint egy bankkártyára írt pin kód, ha elhagyjuk a bankkártyát így, elég nagy az esélye, hogy kitakarítják a számlánkat.
  • Rajtunk kívülálló okok miatt bekövetkezett (VIS-MAJOR) események esetén. Pl. ha a helyszín kigyullad és az összes kabát elég bent, úgy nem vagyunk kötelesek kártérítést fizetni. Ezekre és sok más egyéb esetre egyébként, javasoljuk rendezvénybiztosítás kötését.